Част от най-големите звезди на UFC коментираха боксовата битка между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри. Циганския крал буквално помете досегашния шампион на WBC и надделя с технически нокаут в седми рунд.

Ето какво написаха за мача част от бойците в UFC:

Франсис Нгану: Нека направим Нгану – Фюри!

Стипе Миочич: Поздравления за Тайсън Фюри. С удоволствие ще пея „Sweet Caroline“ на ринга. Нека го направим.

Франк Мир: Езикът на тялото на Уайлдър е тревожен. Жалко е, че днес не инвестирах в бира в Лас Вегас и Манчестър. Поздравления за Тайсън Фюри

Дъстин Порие: Ударът зад ухото силно нарушава координацията. Уайлдър е шокиран и не може да се възстанови … Нещо не е наред. Трябва да го разгледате по-отблизо … Получени са сериозни щети. Знаем, че той е истински шампион, но не искам да гледам още 6 рунда за подобни удари. Страхотен съдия – браво, че спря мача. Фюри ще победи Антъни Джошуа.

Алджaмайн Стърлинг: Неприятно за гледане. Това е побой! Уважавам Уайлдър много, но е трудно да се гледа как той не реагира нито с атаки, нито с отбрана. Фюри изглежда сякаш не е в състояние да пропусне. Дали Уайлдър няма ден или Фюри е толкова добър?
Реферът взе правилното решение. Слухът е унищожен, няма съпротива, няколко събаряния. По-добре да си жив и да се биете пак в трети мач. Понякога денят е просто неуспешен и съперниците в този ден са по-добри.

Дилън Данис: Да, този цигански крал показва какво е битка! Тайсън Фюри е най-добрият боксьор в тежка категория в света.

Хорхе Масвидал: Отлично представяне на Тайсън Фюри от началото до края. Поздравления.

Тито Ортиз: Поздравления за Тайсън Фюри. Той каза и го направи.

Рой Нелсън: Поздравления за шампиона.

Материал на Boec.bg