Звездата на Борусия Дортмунд Марко Ройс назова слабостите в играта на отбора през този сезон. Завърналият се след продължително лечение на скъсани коленни връзки техничар избухна в последните два кръга, вкарвайки два гола.

"Ние говорихме в съблекалнята за слабостите ни. В момента навярно вкарваме твърде малко голове. Имаме шансове, държим топката в половината на съперника, но трябва да сме по-целеустремени", коментира Ройс пред BVB total!

"Ако повече търсим втория гол, ще имаме по-голямо спокойствие в играта и ще сме доста по-сигурни в отиграванията си. Ние сме наясно, че не създаваме и чак толкова много положения, колкото преди. Но разбира се, че не се предаваме и мислим позитивно. Знаем, че срещу Аугсбург показахме много малко през второто полувреме."

"Когато се върнеш след контузия имаш мощ, енергия и свежест. Но когато играеш редовно, идва и умората. И трябва да слушаш тялото си. Нормално е да получавам почивка или да влизам като резерва, след като съм бил 7-8 месеца извън игра."

"В отбора всички се разбираме много добре. Което невинаги е лесно, защото имаш и конкуренти за титулярното място. Един от примерите е между мен и Марио Гьотце. Но има и други примери за съотборници, които се разбират добре", допълни Марко.