Доскорошният футболист на Барселона Пако Алкасер може да премине един в редиците на кръвния враг Реал Мадрид, разкри бекът на Борусия Дортмунд Ашраф Хакими.

Защитникът играе под наем в Дортмунд и през лятото на 2020 година трябва да се завърне стадион "Сантяго Бернабеу". Испанецът пък беше откупен от каталунците в края на миналата година и вече е собственост на вестфалци.

"С Пако сме говорили за възможността да играем заедно за Реал. Вече постигнах постоянството, към което се стремях. Вече се чувствам пораснал, важен за отбора и по-добър футболист", налива масло в огъня Хакими пред радио Onda Cero. 

Алкасер добави: "Дали бих играл за Реал? Аз се концентрирам само върху отбора, в който съм в момента. Нещата вървят добре за нас и всички в отбора държим един на друг. Искам да запиша специален сезон с Борусия. Решението да дойда тук беше много добро и нещата се нареждат".

Босът на рурци Ханс-Йоахим Вацке призна преди седмици, че ще се опита да уреди Хакими за постоянно, както го стори с Алкасер. Мнението на мароканеца: "През 2020 година трябва да се върна в Мадрид, но е възможно да се случат много неща".