Българският национал Георги Миланов не иска да поднови договора си с „МОЛ Фехервар“, който изтича на 31 декември тази година. Затова между клуба и плеймейкъра се е стигнало до споразумение за прекратяване на контракта сега.

Миланов ще си тръгне като свободен агент, а клубът ще си спести заплатата му в следващите шест месеца от договора, пише Монитор.

Така Миланов може да се озове като свободен агент в гръцкия гранд ПАОК, където преди време игра Димитър Бербатов. От клуба искат да подпишат с национала, но досега нямаше как това да се случи, тъй като гърците имат право да привличат само свободни агенти. Това е поради правилата за финансов феърплей.

Георги Миланов има оферти от ОАЕ, Катар и Саудитска Арабия, но предпочита да остане още една година в Европа, за да бъде наблюдаван от националния селекционер за предстоящия важен бараж за Европейското първенство срещу Унгария.

Миланов е в списъка на ПАОК след фантастичните си два мача в Лига Европа миналата година срещу тима, където вкара и единствения гол в домакинския двубой.