Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини обяви смело, че в никакъв случай неговият отбор няма да се задоволи с точка срещу Севиля при днешното гостуване на "Рамон Санчес Писхуан".

"Гражданите" имат възможност да си гарантират класирането за директните елиминации след този мач, но за целта трябва да постигнат победа срещу андалусийци и същевременно Юве да надвие Гладбах.

"Мисля, че е много важно отборът ми да се опита да спечели този мач, защото имаме много добър шанс да си подсигурим преминаването на груповата фаза два мача преди края на срещите от нея. Това ще ни бъде от голяма полза. Разбира се, след това ще гоним до дупка първото място, но поне ще сме спокойни, че сме си осигурили място на елиминациите", обяви чилиецът по време на пресконференцията преди срещата.

"Ако постигнем добър резултат срещу Севиля, което означава победа за нас, след това ще дадем всичко от себе си да спечелим и самата група, като се борим за победи и в последните два мача".

"Разбира се, ако не можем да спечелим реми би било по-добър резултат от загуба, но нас не ни устройва нищо друго освен победата и ще се борим до край за нея".

"Отборът ми бе критикуван през този сезон на доста пъти, но в същото време показваме голям характер и дух, и успяваме да печелим мачовете си", каза още той.