Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана разочарован след загубата с 1:2 при гостуването на ПСЖ и поради факта, че това поражение означава, че отборът е много близо до това да отпадне от Шампионската лига.

"За съжаление не играхме така, както можем. Домакините постоянно накъсваха играча. Техните футболисти се държаха понякога като мъртъвци на терена, а след това изведнъж бързо ставаха. Така реферът ни "нашари" с жълти картони. Това е абсурдно. Ние сме един от най-чистите отбори във Висшата лига, в това отношение, а тази вечер изглеждахме като някакви касапи", побесня Клоп на пресконференцията след мача.

"Мисля, че този мач е абсурден и домакините се държаха изключително неспортменски. Приемаме резултата, ще се борим с Наполи в последния мач. Момчетата трябва да бъдат с вдигнати нагоре глави". 

"Футболът в този мач бе малко. Не ме разбирайте погрешно. Не искам да казвам, че победатa на ПСЖ е незаслужена. Напротив, те вкараха два гола, а ние само един, и ни победиха. Просто обаче не се играеше футбол". "Очаква ни една специална вечер срещу Наполи в която трябва да играем с пълния си блясък, ако искаме да преминем групите на турнира".