Треньорът на Валенсия Алберт Селадес остана много разочарован от загубата с 1:4 от Аталанта в първи мач от 1/8-финалите на Шампионска лига, игран на стадион "Сан Сиро" в Милано.

Той заяви, че основната разлика е била в реализирането на головите положения и добави, че "прилепите" все още имат шансовез за продължаване напред. 

"Резултатът усложнява нещата за нас. 1:4 не звучи справедливо на фона на това, което видяхме на терена. Разликата беше, че Аталанта вкара всичките си положения, което също не е лесно. Ние пък не се възползвахме от възможностите си. Опитахме се да се адаптираме към ситуацията и на моменти страдахме, особено при техните контри. Хубавото е, че бяхме опасни в атака и това ни дава надежда за реванша".

"Разбира се, че допуснахме немалко грешки. На това ниво и срещу отбор като Аталанта, не можеш да си позволиш да оставяш толкова много свободни пространства. Още имаме шанс да продължим напред. Резултатът е неприятен, но ще видим какво ще се случи на "Местая". Играем силно на нашия стадион. Лошото е, че получаваме много попадения далеч от дома. Със сигурност ще дадем всичко от себе си, за да направим обрат", заяви Селадес.