Първият ми гол бе наистина специален. Това призна Еден Азар, който снощи направи страхотно шоу с две попадения и изведе Челси до трето място във Висшата лига след успех над Уест Хям с 2:0. 

В средата на първото полувреме той получи топката далеч от вратата, справи се с двама съперници и след това с великолепен изстрел не остави шансове на Лукаш Фабиански. 

„Да, изпълнението бе наистина специално. Поех топката в празно пространство и тръгнах напред, а след като набера скорост и вляза в наказателното поле, за защитниците е трудно да ме атакуват, тъй като рискуват да направят дузпа. Може би имах малко късмет при удара, но ако трябва да съм честен наистина се получи хубав гол“ коментира белгиецът, който отказа да коментира бъдещето и отрече, че със сигурност ще премине в Реал Мадрид, както скандираха феновете на Чуковете. 

„Те грешат. Сега просто мисля как да завършим силно сезона. Искам да сме в топ 4, да стигнем далеч в Лига Европа, така че има още много за което да играем. След това ще видим. Намираме се в добър момент, спечелихме 3 поредни мача и трябва да продължим по същия начин“ добави Азар.