Мениджърът на Челси Маурицио Сари след равенство 1:1 с Айнтрахт във Франкфурт призна, че е доволен от резултата. Той добави още, че лондончани са можели да отбележат повече.

"1:1 далеч не е лош резултат. През първите 25 минути най-доброто, което можехме да постигнем, беше нулевото равенство. Тогава играхме по различен начин. Трябва да играем по такъв начин, че противникът да не може да ни улови в контраатаката, защото Айнтрахт е опасен, ако му дадем пространство.

Имахме три или четири добри възможности - можехме да отбележим повече. Трябва да играем предпазливо у дома - със същото отношение, каквото имахме в края на първото полувреме и в началото на второто. Трябва да играем компактно, защото Айнтрахт е много бърз и опасен.

Искам да стигнем до финала и няма значение дали ще играем с Арсенал или Валенсия. Искам да стигна до финала и този път искам не само да играя в него, но и да спечеля. Преди три месеца влязохме в трудна ситуация в шампионата, но успяхме да се измъкнем адекватно от него. Сега трябва да завършим последните 15 дни от сезона и все още се борим за място в челната четворка, и да стигнем до финала на Лига Европа. Този сезон заслужаваме трофей", заяви Маурицио Сари.