Треньорът на Черно море Илиян Илиев бе доволен от играта на тима си, но не и резултата срещу Етър. Варненци създадоха много положения, но двубоят на “Тича” завърши 1:1. 

“Трябва да поздравим момчетат, излязоха, играха, създадоха положения, но не можахме да отбележим гол. Сигурно щеше да се стигне до победа с разлика, ако бяхме вкарали още веднъж. Но футболът е несправедлив, вкараха ни с една атака. Съжалявам заради футболистите, които създадоха много ситуации за гол, но не можахме да вкараме”, каза Илиев, който коментира и съдийството. 

“Понякога имам чувството, че някои съдии искат понякога мачът да свърши хикс. Някои дребни ситуации в такива мачове не бива да ги има. Не бива да се намесват трети фактори. Срещи, телефони тайни, но се случват такива неща. Някой ще каже, че ако си бяхме вкарали положенията, сега щеше да е различно. Така е, но хората са дошли да гледат футбол и не трябва да се намесват странични фактори. 

От първата минута се опитвахме да играем футбол. Етър са много опитен отбор, запазиха си отбора и знаехме, че няма да ни е лесно. Но въпреки това играхме добър футбол и създадохме положения. Но вече нищо не можем да направим, от утре ще се готвим за мача със Славия”, каза още Илиян Илиев.