Халфовете Роланд Алберг и Раул Лое май изиграха последния си официален мач за ЦСКА. Очаква се клубът да се раздели с тях и те да не са част от отбора през идния сезон.

Договорът на камерунеца изтича и няма индикации, че ще бъде подновен. Алберг пък така и не отговори на големите очаквания, с които бе привлечен в началото на тази година. Холандецът показа и несериозно отношение в последния си мач срещу Берое.

Той бе заменен малко преди края на срещата, като бе видимо недоволен и не поздрави треньора Христо Янев. След срещата наставникът обърна внимание на действието на играча.

„Алберг нищо не ми каза след мача. Тези малки детайли между футболистите в съблекалнята трябва да се променят. Освен това всеки, който е в тази съблекалня, трябва да знае къде е попаднал и какво се иска от него”, заяви Янев, с което намекна, че холандецът не демонстрира нужния манталитет. 

Други почти сигурни напускащи са Укра, чийто контракт изтича, и нападателят Бланко. Бъдещето на колумбиеца зависи и от лятната селекция и от това дали армейците ще успеят да привлекат двама играчи за върха на атаката. Договорът на Бланко не изтича след края на сезона, но е твърде вероятно да се стигне до раздяла с него.