Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов е заминал за чужбина, разбра "Тема Спорт". Той изобщо няма да присъства на лагера в Тетевен, а евентуално ще се присъедини към този в Австрия.

Стоилов изгледа първите 4 тренировки под ръководството на Нестор Ел Маестро, които бяха в Панчарево, но няма да следи изкъсо първата част от подготовката, тъй като ще води преговори за нови футболисти.

Според запознати неговата дестинация е Португалия, където ЦСКА е набелязал перспективен играч. Червените очакват доста попълнения, като тяхната обща бройка вероятно ще е между 5 и 7. До този момент тимът взе двама нови – вратаря Данте Стипица (свободен агент от Хайдук Сплит) и централния защитник/бек Стивън Перейра (свободен агент от втородивизионния холандски МВВ Маастрихт).

Двамата се включиха към тренировките още от първия ден на подготовката на 7 юни. ЦСКА очаква няколко попълнения още на лагера си в Тетевен, така че е възможно до часове да има нови играчи.

Червените са в напреднали преговори с футболисти, като особено наложително е привличането на централен нападател. В момента с отбора тренира само юношата Тонислав Йорданов, а Каранга е в Бразилия и все така няма яснота кога и дали ще се върне в ЦСКА.