Мнение на Нестор Ел Маестро след победата на ЦСКА над Дунав с 2:0 в Русе:

"Доволен съм от резултата. Това не е лесен терен да се играе, не е лесно място да се победи. Много са важни тези три точки днес. Не контролирахме двубоя, поне не през първото полувреме, което не е много задоволително, но имахме контрол върху резултата".

"Това е важното. Особено сега в края на сезона и трябва да взимаме всички мачове. Без излишни фойерверки показахме ефективност. Няма нужда да се преанализира този двубой. Не е тайна, че Дунав не е най-добрият отбор при статичните положения в защита. Но няма да споря, че не играхме добре".

"Всички обърнахме внимание на това на почивката. Беше 1:0, а когато ЦСКА поведе с 1:0, то печели мача в 95 процента от случаите, което е чудесно. Но това е футболът, понякога трудно вкарваш, както срещу Витоша Бистрица, понякога от първия си удар, както днес".

"Не мога да избирам кога и как да вкарваме голове. Но докато го правим, няма да се оплаквам. Постигаме сухи мрежи, въпреки че не беше най-доброто ни представяне в защита. Имаме 15 точки да спечелим преди Коледа и трябва да го направим".

"В мачовете до края на сезона очаквам да играем най-добрия си футбол и да спечелим мачовете си. Предстои ни мач със Славия, а Славия не е отбор във форма в момента. Но имат качества и показаха, че могат да играят срещу големите отбори."