Кредитори на старото дружество на ЦСКА, които имат да получават пари, обмислят да заведат дело срещу синдик Дора Милева, която ги бави, пише "24 часа". Вече повече от месец сумата е изплатена изцяло, но в последния ден се оказа, че все пак имало проблем с имотите край Бяла.
 
„След като на няколко съдебни заседания се е твърдяло, че всичко е наред, сега не си получаваме парите. Предоставил съм банкова сметка и всичко, което се изисква. В момента се консултирам с юрист какво дело да се заведе и срещу кого.
 
Вероятно ще е за пропуснати ползи, и то в сериозен размер", категоричен е един от бившите служители на ЦСКА.
 
Още през миналата година стана ясно, че в масата на несъстоятелността са включени имоти, които не са на ЦСКА. Тогава адвокатите на фирмата „Ред Анималс" искаха обяснения, но им бе отвърнато, че всичко е наред.
 
Ден преди превеждането на сериозната сума от над 7 милиона лева се оказа, че има и сега хората няма как да си получат парите. Спечелилата фирма също не е въведена във владение на имуществото.
 
Имотите край Бяла бяха най-ценното в активите на старото дружество и накрая ще излезе, че търгът е бил напълно незаконен.