Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев намекна, че не е изключено да сдаде властта.

Той заявил снощи пред тартора на "червената" агитка Иван Велчев-Кюстендилеца следното: "Гаврят се с нас! Аз съм безсилен, по-добре след Нова година да дойде някой влиятелен човек, който да може да се пребори с мафията във футбола".

Причина за гнева му е съдийството на Волен Чинков по време на столичното дерби със Славия, загубено с 0:1. Сега, след като е преспал, пред Topsport.bg Ганчев намекна, че наистина е готов да се махне от "Българска армия".

"Да, говорих с Иван. Нямам нерви повече да се занимавам с комплексари, които са решили, че не са тленни. Щом смачкаха двата символа на българския спорт... Да се оправя, който иска. Нека да му дадат всички отбори и да си прави конгломерат", каза ядосаният Ганчев.

Попитан на въпрос дали спасяването на ЦСКА е по-важно от титла, той отговори: "ЦСКА е спасен отдавна. Няма лев задължения. Има конвертируеми играчи. Има най-вярната публика. Има всичко".

Относно назначаването на Николай Йорданов за съдия на дербито ЦСКА – Лудогорец, шефът на ЦСКА отново не спести критики. "Големи наглеци. По този начин БФС ни казва: Ние решаваме какво ще стане! Вие, балъците, само си харчета парите. Това го няма и в Занзибар. Нещата отдавна са ясни", завърши Ганчев.

ЦСКА приема Лудогорец в четвъртък от 17.30 часа. Преди сблъсъка на "Българска армия" разградчани имат 6 точни преднина пред "червените" и никога не са губили мач под ръководството на Николай Йорданов.