Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев е уверен, че утрешният шампионатен мач срещу Етър няма да има нищо общо с контролната среща с великотърновци преди началото на пролетния полусезон. Тогава "червените" загубиха с 0:1 на "Българска армия", а срещата бе повторен дебют за Пенев начело на ЦСКА.

"Познавам много добре съперника. Загубихме контролата преди пролетния полусезон, но това нищо не означава. Утрешният мач ще бъде коренно различен. Вече опознах футболистите много добре. Те се запознаха с изискванията, които имам към тях и методиката, по която работим", коментира Пенев на брифинга преди мача.

В състава се завръща капитанът Николай Бодуров, който пропусна мача със Септември миналата седмица поради контузия. "Отборът е в добро настроение. Винаги има контузени, но разполагаме с достатъчно футболисти и тръгваме за Велико Търново с голямо желание. Бодуров пътува с отбора. Лясков направи вече трета тренировка. Жеферсон все още не тренира", каза Пенев.

Треньорът на "червените" не пожела да говори има директива в полза на Левски, каквото изказване направи президентът на Славия Венцеслав Стефанов след загубата от "сините" с 0:3. "Имаме мач утре с Етър, не искам да говоря за директиви. Концентрираме се върху това, което касае ЦСКА. Подготвяме се ексклузивно през седмицата за предстоящия мач срещу Етър. Ще играем по-различен начин според конкретната ситуация".

"Мачът ни срещу Левски е в миналото, играхме близо 50 минути с човек по-малко и Левски не успя да създаде нито една голова ситуация. Съдиите вече ги коментирахме. Не може четвъртият съдия да ти ръководи мача отвън. За какво е главният съдия тогава? Винаги съм апелирал съдиите да си гледат работата професионално. Не искам да ни помагат, но не искам и да ни пречат", коментира Любослав Пенев.