ЦСКА изрази желание да купи тонер за принтерите на касите на Лудогорец, за да се предотвратят проблеми в събота, когато е двубоят за първенство между двата отбора.


Агитката на гостите имала доста сериозни проблеми, защото билети се продавали само на една каса, а принтерите постоянно спирали, пише "24 часа". Според хората, които отговаряли за продажбата, имало проблеми с консумативите. Заради това запалянковците започнаха да се организират и да купуват билети за събота предварително, като пращат свои приятели, които живеят близо до Разград, защото все пак пътят е над 400 километра.


Драгомир Драганов, който се запозна отблизо с двата отбора като четвърти рефер в дербито за купата, сега пък ще ръководи мача за първенството. Със сигурност Стойчо Стоев ще направи размествания в състава си за втория двубой. Той бе категоричен, че само глупакът не си прави изводи от издънка, а неговите играчи не били такива. Антони Здравков и Ангел Петричев обещаха в събота на терена да има съвсем друг Лудогорец.

Стойчо Стоев заяви, че се притеснява много за формата на Клаудиу Кешеру, който в рамките на две седмици трябва да изиграе четири мача. Другият централен нападател на разградчани - Якуб Швиерчок, е контузен и е много вероятно да не се възстанови за събота.

Любослав Пенев бе категоричен, че неговият отбор винаги има психологическо предимство, защото е ЦСКА и това не зависи от резултата в един мач, пък бил и той решаващ в директна елиминация, като този за купата.