ЦСКА трябва да купи двама качествени и скъпи футболисти, за да свали Лудогорец от върха. Това заяви в интервю за Канал 3 мениджърът и бивш играч на "червените"  - Лъчезар Танев.

"Ако ЦСКА имаше двама играчи - един класен футболист в средата на терена и един защитник на ниво, със сигурност щяха да имат равни възможности с Лудогорец. Какво имам предвид? Такива футболисти струват малко повече пари и е трудно да ги убедиш да дойдат и да играят в нашето първенство, но не е невъзможно", заяви Танев.
 
Футболният агент коментира и раздялата между ЦСКА и Любослав Пенев и кой трябва да е следващият наставник на "червените".
 
"Изненадан съм. Аз очаквах, че на Любо му е даден пълен картбланш за дълъг период от време. Предполагам, че и той е мислил по този начин. Със сигурност мога да кажа, че по начинът по който се разделиха, не отговаря на нивото и традициите на клуб като ЦСКА. Това с декларациите не го приемам, защото това са неща, които трябва да се говорят в тесен кръг, да се уточняват. Този начин на комуникиране не влияе добре на имиджа на клуба", сподели бившият футболист на ЦСКА.
 
Танев е на мнение, че ЦСКА е вдигнал нивото, а през следващия сезон Левскище се бори за титлата.
 
"ЦСКА вдигна малко нивото. Лудогорец свалиха нивото. Левски се лута, но смятам, че през новия сезон ще има реални претенции за титлата. Общо взето е по-интересно първенството", каза още футболният агент.