Първият шампионатен мач на ЦСКА ще бъде на 12 или 13 юли (петък или събота) заради изтеглянето за по-рано на двубоите в Лига Европа. На старта на първенството армейците посрещат Етър.

По-голяма е вероятността срещата да е в деня, когато започва родният елит - 12 юли. В случай че ЦСКА се класира за 2-ия кръг на Лига Европа пък, промяна в дните на сблъсъците с Осиек със сигурност няма да има. Те ще са на 25 юли и 1 август (четвъртък). Една от причините за това е, че по програма домакинствата на ЦСКА и Левски в тази фаза ще се разминават (б.р. - ако двата отбора се класират). Също така на стадиона на Осиек не домакинства друг отбор в Европа, пише "Тема спорт".

Във 2-ия кръг ЦСКА пак ще посрещне съперника си на "Армията" в първата среща. Тя най-вероятно ще започне в 20:00 или в 20:30 часа. Мачовете с Осиек, ако червените стигнат до тях, ще се паднат преди 3-ия и 4-ия кръг на елита, в които тимът играе съответно със Славия и Ботев Враца в София, Първият сблъсък с Лудогорец ще е на 10-11 август (събота-неделя) в Разград. Този двубой може да се окаже в "сандвич" между срещите на ЦСКА от 3-ия кръг на ЛЕ, ако се стигне дотам.