Още по темата

 

ЦСКА пристигна в Подгорица за утрешната среща-реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

"Червените" гостуват утре от 21.30 часа българско време на местния Титоград, след като спечелиха с 4:0 в първия мач в София през миналата седмица. 

С отбора, който е воден от едни от най-големите легенди на клуба Димитър Пенев, Димитър Якимов, Петър Жеков, Георги Велинов и Пламен Марков, пътува и капитанът Николай Бодуров, който пропусна двубоя на "Българска армия" миналия вторник заради травма.

"Отиваме на реванша. От първия мач имаме добър резултат. Но всеки един мач е различен и трябва да бъдем много внимателни като отношение, от една страна сериозно, от една страна точно. В първите мачове се видя, че футболистите на терена без да искат сами правят грешки и тогава се създава предимство за противника. Затова трябва да бъдем много внимателни и точни като можещи футболисти, защитаващи името на ЦСКА. Сигурен съм, че треньорите ще направят анализа, както на миналия мач. Пожелавам успех на момчетата", коментира Димитър Пенев. 

Тази вечер от 20:00 часа българско време е пресконференцията на старши треньора Добромир Митов, а 15 минути по-късно футболистите ще излязат за официалната си тренировката преди срещата.