Титоград - ЦСКА, среща от първия квалификационен кръг на Лига Европа, начало 21.30 часа. Първата среща в София завърши с победно 4:0 за "армейците".

Последните 10 срещи на Титоград във всички турнири: Общо 4 победи, 3 равенства и 3 загуби. От тях 2 победи, 2 равенства и 1 загуба в последните 5 домакинства.

Последните 10 срещи на ЦСКА във всички турнири: Общо 6 победи, 2 равенства и 2 загуби. От тях 3 победи в последните 3 гостувания.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

Вероятни състави: 

Титоград: Иванович, Новович, Живкович, Чинеду, Роганович, Райчевич, Николич, Павлович, Менди, Бърнович, Джалович

ЦСКА: Черниаускас, Митокв, Бодуров, Томаш, Жеферсон, Малинов, Бикел, Фабрини, Кери, Давидов, Уот

ПРОГНОЗА: ЦСКА е абсолютен фаворит в мача и най-вероятно ще запише нова победа над черногорци, ако не подцени много домакините. В първата среща "армейците" отнесоха Титоград с 4:0 и сега този двубой се очертава протоколен.

ЦСКА направи грешна стъпка за първенство преди дни, като стигна само до равенството 2:2 с Етър в София и сега ще се опита да се върне на победния път и да се реваншира пред феновете си.

Треньорът Добри Митов разчита на 19 футболисти, като от състава отпаднаха петима играчи. Божидар Чорбаджийски ще изтърпи третия двубой от наказанието си заради червения картон срещу Копенхаген в турнира от миналия сезон.

Стойчо Атанасов също остана в България, след като беше повален от грип, а Иван Турицов и Енрике Рафаел продължават да се възстановяват от контузии. Новото попълнение Вив Соломон-Отабор също не пътува с отбора.

Титоград с нищо не впечатли в първия мач на “Българска армия” и сега най-вероятно отново ще отнесе няколко гола. Прогнозата ни е за победа на ЦСКА.

Резултат: Титоград - ЦСКА 1:2