Стадион "Българска армия" отговаря на всички изисквания на УЕФА за провеждането на днешния мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа между ЦСКА и Осиек.

Това сподели делегатът на срещата - г-жа Мирсини Псарополу (Гърция), след като инспектира съоръжението. Тя даде отлична оценка на двете съблекални, както и на тревното покритие на терена.

Четиримата съдии са от Италия - Пауло Валери (главен), Стефано Алaсио (първи асистент), Стефано Дел Джованe (втори асистент), Фабрицио Паскуа (четвърти). Ян Карлсен от Дания ще бъде съдийски наблюдател.

На техническата конференция беше уточнено, че футболистите на ЦСКА и Осиек ще облекат титулярните си екипи за мача. Очаква се отворените сектори на стадион "Българска армия" да бъдат пълни, а в сектора за гости ще има над 100 привърженици от Хърватия. Входовоте на стадиона ще отворят в 19:00 часа. Феновете ни ще заемат своите места в секторите "А" и "В". 

Цените на билетите са:

- Сектор А - 20 лева

- Сектор В - 15 лева

- ВИП ложа - 150 лева

Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно.

Билети могат да бъдат закупени от касите на "Армията" и фен магазина, както от мрежата на БестТикетс - бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на "Арена Армеец".

Хора с инвалидност над 49% получават 20% отстъпка от билета за двубоя. За използването й се предоставя решение на ТЕЛК. В продажба във фен магазина са и официална програма и значка за двубоя. Програмата е 12 страници и е на цена 2 лева, а значката струва 5 лева.