Десният бек на ЦСКА Иван Турицов все още не е готов да се завърне на терена. Той ще е на разположение на Люпко Петрович след поне една седмица.
 
Турицов се възстановява дълго от травма в коляното, която получи в последното вечно дерби миналия сезон, спечелено от армейците с 2:0. Оттогава изминаха два месеца и половина, а първоначално се очакваше Турицов да е готов по-бързо, пише „Тема спорт”.
 
При неговото отсъствие като десен бек в подготовката и в първите официални мачове беше налаган Стойчо Атанасов. Той обаче игра много слабо при поражението от Черно море (1:3) и беше заменен още преди почивката, след като публиката започна да го освирква постоянно.
 
В последвалите два мача като десен халф-бек в схема 3-5-2 действаше Бикел. Той се представи стабилно срещу Осиек и Славия. Бикел се справи с един от най-острите състезатели на хърватите Бочкай.
 
В лазарета на ЦСКА има още един футболист - крилото Енрике. На 2 юли клубът обяви, че той ще се нуждае от около месец за възстановяване. Той вече изтича, но поне засега бразилецът не е на разположение на Люпко Петрович.