Почетният президент на Димитър Пенев направи култово изказване за предстоящото голямо дерби между „червените“ и шампиона Лудогорец в родната efbet Лига в неделя от 18:00 часа на „Българска Армия“.

Пената призова, който е от ЦСКА, да подкрепи "червените", а който е "междинен" - да играе тото и да определи победителя. Същевременно треньор №1 на XX век говори и за треньора Милош Крушич и тези, които му "говорят" за играта и тактиката му.

„Мач като мач. Редовна среща от първенството. Който е от ЦСКА, трябва да даде предимство на ЦСКА. А който е междинен – да играе тото кой ще спечели”, коментира Пенев пред „Тема спорт”.

„Всеки треньор ще се обиди, ако някой друг говори за играта и тактиката му. Аз знам как съм се чувствал, когато са го правили по мой адрес. Неприятно е за всеки треньор. „Защо не играеш с този, защо не пускаш онзи” и други подобни. Е, кого да пусна - братовчед ти ли? Значи аз да слушам какво говорят другите хора, а моят процент мнение като треньор да изчезне, така ли? Не става. Който е треньор в момента, той знае най-добре и няма нужда и полза да му се дават съвети”, сподели Стратега от Мировяне за треньора Милош Крушич.