Още по темата

 

На страницата на Трибуна Сектор Г във "Фейсбук" се появи обръщение към феновете след днешната среща на част от феновете на ЦСКА с Гриша Ганчев.

Чуйте ТУК пълен запис на срещата на феновете с Цецо Найденов

Както е известно, вчера Иван Вълчев-Кюстендилеца, заедно с Росен Петров и още няколко фена, посети офиса на спонсора на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов. 

Публикуваме написаното от феновете без редакторска намеса:

"Армейци,

Във връзка със събитията от последните 24 часа, проведените срещи и изписаните десетки страници по темата от знайни и незнайни, ще заявим ясно и категорично следното:

Въпреки опитите ни за консолидиране на позиции с братя Найденови в името на един отбор с името ЦСКА в Първа лига, такова нещо няма да се случи и считаме темата за приключена от наша страна, а срещата вчера за грешка.

Какво точно се развива в представите на собствениците на EFBET не можем да кажем, но можем само да предположим топлата връзка в посока Разград и нейното индиректно влияние върху ситуацията.

Вече сме сигурни, че дори да е имал желание за подобни действия, господин Найденов е бил посъветван по точния начин откъдето трябва.

Преди всичко днес стана кристално ясно кой къде се намира и какво предстои да се случи - ще приемем численото туморно образувание на ст. "Българска армия", НАШИЯТ ДОМ, очаквайки да чуем тих шепот под формата на песни за любимия ни отбор и от сектор "Б".