Новакът в efbet Лига ЦСКА 1948 представи новия си PR – Деян Спасов. От клуба представиха Спасов със снимка, на която позира с изпълнителния директор Добрин Гьонов и папка с емблемата на клуба.

"Спасов има опит като журналист. Работил е и в интернационалната неправителствена спортна организация – Right To Play. Има бакалавър „Журналистика“ от Софийския университет „Св. Климент Охридски“, както и магистър „Международно спортно развитие и политики“ от Спортния университет на Германия в Кьолн. Пожелаваме му успех и спорна работа!", написаха от ЦСКА 1948.

Само минути по-късно обаче "червената" общност алармира, че новият пиар и пресаташе на ЦСКА 1948 всъщност е болен фен на Левски. За доказателство бяха показани десетки негови снимки, на които той позира с шал на "сините".

Както е известно, в момента в ЦСКА 1948 има трима футболисти минали през Левски - Димитър Пиргов, Даниел Младенов и Александър Александров-Алвеша, а преди това част от тима бяха и "сините" юноши Мариан Огнянов и Богомил Дяков.