Аdidas Football представи най-новата цветова комбинация на X18.1, обувка, проектирана да отключи скоростта на най-добрите играчи във футбола. Лансирана като част от гамата Team Mode – заедно с Predator, NEMEZIZ и COPA silos –  обувката идва в съчетание на поразително жълто, черно и синьо.

X18.1 е проектирана да осигурява стабилност при висока скорост. Безшевният чорап на обувката е направен от революционен материал, който се разтяга, за по-лесно обуване, но по време на игра държи крака стегнат и заключен. Той е конструиран така, че да осигури стабилност, а специалните омекотяващи панели във вътрешната част на обувката предпазват кракa от нараняване и контузии.

Конструкцията на X18.1 се отличава с мрежестa структура. Горната част на обувката е изработена от плетена материя, наподобяваща скелет. Тя е разположена така, че да подпомага бързите и резки движения на футболистите, носещи обувката.

Външната част на подметката, изработена от едно цяло парче от специален пластичен материал – SPEEDFRAME, се отличава с олекотени шипове и минималистична конструкция. Минималистичната подметка предлага уникално сцепление за много бързо ускорение и смяна на посоките.

Новите модели от гамата Team Mode може да намерите в магазини Sport Depot и онлайн на www.sportdepot.bg.