Испанският треньор на АЕК (Ларнака) Андони Ираола заяви, че е доволен от усилията, които са положили неговите футболисти, но не и от резултата (1:1) срещу Лудогорец (Разград) в турнира Лига Европа.
Той призна, че 1:1 не е резултатът, който е желан срещу Лудогорец, но наблегна на положителните неща за играчите.

"1:1 не е резултатът, който искахме от днешния мач. Започнахме зле в първите 20 минути, но след това преобърнахме нещата. Видях някои добри неща в общ план от този мач за нашите играчи. Трябва да се подобряваме, но снощи се сблъскахме с един силен противник, който е много опасен по крилата".

"Генерално мога да кажа, че нашият отбор заслужава с представянето си в тази група до момента повече от тази 1 точка. Лошото в снощния мач беше, че допуснахме ранен гол, но след това контролирахме мача до самия му край", каза още бившият футболист на Атлетик (Билбао).

Следващата среща между двата отбора е в България на 8-и ноември, а АЕК (Ларнака) ще дойде само и единствено за победа, обещава младият специалист. Той е наясно, че ако не победят, и минималните теоретични шансове за пордължаване ще приключат два кръга преди края.

"Групата е доста трудна, а нашите шансове за продължаване не са големи. Ще отидем в България, за да покажем, че имаме сили за големи неща. Лудогорец е отбор от високо ниво. Разбира се, ние се чувстваме ощетени от резултата снощи, тъй като създадохме повече голови възможности и бяхме по-активни като цяло. Но ще се борим до край за всяка точка и да оставим живи шансовете си за пордължаване в Европа, завърши Андони Ираола.