Наставникът на АЕК Ларнака Иманол Идиакес не скри радостта си след сензационната победа над Левски с 4:0, но и показа уважение към "сините". 

"Аз съм доволен от показаното на моите футболисти. Търсихме положенията и головете. Знаехме, че Левски ще пресира високо от първата минута и успяхме да се противопоставим добре. Доволен съм, че играхме това, което искаше целия треньорски щаб. Успяхме и да свършим работата си в защита. Ранният гол ни даде положително отражение на играта, но като цяло представянето на АЕК бе такова, каквото искахме", коментира специалистът.

"Трудно е да спечелиш в този кръг с подобен резултат, но след изиграването на лошото първо полувреме в първия мач, то днес представянето ни бе много добре. Точно този резултат е правдив. Ние продължаваме да бъдем в предсезонна подготовка и трябва да се подобряваме все повече. Да, това беше най-доброто ни представяне, но се надяваме и на още по-добро. Наясно сме, че ще имаме тежки мачове този сезон, но от утре започваме да мислим за тежките ни мачове. Знаем колко сериозен е следващият ни съперник."

"Тричковски е важен за нас – нашият лидер и водач. Днес имаше ден и вкара четири гола. Не искам да говоря за отделни хора, защото футболът е отборен спорт. Играхме колективно добре най-вече”, завърши треньорът на АЕК.