Даниел Рикардо и Себастиан Фетел отново могат да бъдат съотборници, но този път във Ферари. Това гласят последните слухове от Формула 1. 

Двамата бяха заедно в Ред Бул преди време, а сега се твърди, че още преди да спечели в Китай, австралиецът е подписал споразумение със Скудерията, според което италианците имат приоритет при преговорите с него. 

Този период изтича на 30 юни, като според информацията в Ред Бул вече са наясно, че губят Рикардо, който бе спряган и за Мерцедес, но е по-вероятно да предпочете Черните кончета, където ще замени Кими Райконен. 

Подобен ход обаче влиза в противоречие с традиционната политика на Скудерията, където имат ясно изразен пилот №1, който в слачая е Фетел и човек, който го подпомага. Рикардо не влиза във втората категория, тъй като твърдо иска да има кола, с която да печели, което прави ситуацията около бъдещето му много интересна. 

Двамата с Фетел бяха заедно в Ред Бул през 2014-а година, когато Дани не остави съмнение в превъзходството си, като спечели 3 победи срещу нито една за Себ и завърши трети в крайното класиране, докато Фетел остана 5-и на 71 точки от съотборника си.