Макс Верстапен е затворил уститите на критиците след представянето си на пистата "Жил Вилньов". Това обяви съветникът на Ред Бул Хелмут Марко. 

След изпълнени с инциденти първи 6 уикенда от сезона, холандецът бе безгрешен в Канада, където стигна до втория си подиум за сезона и то след като бе изключително силен през цялото време. 

"За целия отбор бе страхотно, че и двете коли финишираха. Подиум и четвърто място бяха отличен резултат. А за Макс тази позиция означава страхотен отговор на всичките глупави критики, които получи" заяви Марко. 

"Той даде най-добри времена в свободните тренировки, класира се трети в квалификацията, а в състезанието бе абсолютно солиден, без никаква грешка. Точно това очакваме от него и съм сигурен, че ще продължи с още такива представяния. Отговорът му на всичко бе абсолютно правилен" добави той. 

Според мнозина това представяне на Верстапен донякъде се дължи и на факта, че в Монреал бе без семейството си, така че ще видим дали това ще се повтори и в следващите стартове.