Сезонът във Формула 1 още не е преполовен, но от Макларън вече потвърдиха, че Ландо Норис и Карлос Сайнц ще карат за отбора и през следващия сезон. 
 
Двамата се справят страхотно до момента, като помогнаха на легендарния тим да заеме 4-о място при конструкторите до момента и в последните два старта неизменно завършваха в точките. 
 
„Много съм щастлив и от двамата и от техния прогрес след началото на сезона. Те са бъдещето на отбора и ние очакваме, че ни предстоят още по-хубави и успешни години заедно“ заяви шефът на отбора Андреас Зайдъл. 
 
19-годишният Норис завърши 4 пъти в точките до момента и има 22, като впечатлява с представянето си и ще бъде допълнително амбициран в домашната си Гран При. 
 
„Това ми дава повече увереност. Не казвам, че не съм уверен, но след като знам, че ще бъда тук още една година, ще работя още по-усърдно и ще продължа да натискам“ заяви Норис. 
 
„Ландо е новобранец, така че е нормално да изкара пробен период. Той обаче се справи страхотно и демонстрира таланта си, показвайки отлична връзка с отбора“ коментира Зайдъл. 
 
24-годишният Сайнц има 30 точки, като завърши в Топ 8 в 5 от последните 6 старта, като в Австрия стартира последен, но стигна до 8-ото място.