Полузащитникът на националния отбор Георги Костадинов е уверен, че характерът и волята за победа ще бъде ключът към успеха в утрешния мач срещу Норвегия в Лигата на нациите.

Българите стартираха с победа в турнира с 2:1 над Словения, но сега са амбицирани да затвърдях успеха и да демонстрират постоянство.

"Характерът ще бъде ключов за този мач. Някои момчета имат проблеми, уморени са, но трябва да превъзмогнем себе си и и да изиграем добър мач. Всяка една победа ни дава самочувствие, но не трябва да се забуждаваме. Срещу Словения допуснахме сериозни грешки, които можеше да ни костват победата", коментира Георги Костадинов.

Защитникът Иван Бандаловски смята, че единствено с колективна игра и самочувствие България може да надделее над Норвегия. "Нормално е да дадеш 100 процента от себе си за националния отбор. Никой от нас не иска да бъде непостоянен или да изгуби мач. Надявам се с колективен дух и характер да успеем да държим постоянно ниво. Важно е да имаш самочувствие, защото ако нямаш самочувствие, по-добре да не излизаш да играеш", каза Бандаловски.