Мениджърът на Дарби Франк Лампард призна, че е останал горд от получените овации, както и от представянето на отбора си на „Стамфорд Бридж“ снощи. 

Легендата на Челси се завърна на стадиона, където се превърна в легенда, начело на Овните и те дадоха сериозен отпор на Сините, преди все пак да загубят с 2:3 за Купата на Лигата. 

Два нещастни автогола бяха в основата на загубата на тима от Чемпиъншип, който обаче даде здрава битка, бореше се до последно и в края имаше положения да изравни, а и удари греда. Лампард обаче бе аплодиран през цялото време. 

„Наистина оценявам това. Такава реакция към мениджър на съперник не е нормална. Затова съм благодарен. Тръгнах си оттук през задната врата, но тази вечер влязох през парадния вход и благодарих на привържениците за тяхната подкрепа през тези 13 години. След това отидох и пред феновете на Дарби. Наистина беше специално“ заяви Лампард. 

„Доволен съм, защото играхме добре. Нормално бе те да владеят топката, но нашите чисти положения бяха повече. Подарихме им два гола, но след това вкарахме нашите, а преди третият им гол имаше нарушение. Гордостта, която изпитах обаче, беше над всичко. Сега ако не пренесем това представяне и в Чемпиъншип сами ще си бъдем виновни“ добави той. 

„В крайна сметка грешки се случват. Томори и Киоу са страхотни за нас през целия сезон. Важното е, че показахме характер, за да стигнем до 2:2. Третият гол ни повлия лошо, но не се отказахме и смятам, че заслужавахме равенство. При попадението на Фабрегас имаше нарушение. Целият стадион го видя. Важното обаче е, че с тази игра ще можем да печелим мачове“ каза още Лампард.