Манчестър Юнайтед - Рочдейл, среща от 1/16-финалите на Карабао Къп, стадион "Олд Трафорд", Манчестър. 22:00 часа българско време.

Прогноза на Gol.bg:
Домакините определено се намират в сериозна криза и бъдещето на техния мениджър Оле Гунар Солскяер започна да става под сериозна въпросителна. Едва ли норвежецът ще рискува гнева на феновете да се издъни срещу слабак в Карабао Къп и то точно на "Олд Трафорд", така че можем да очакваме, че домакините ще излязат с доста приличен състав за днешната среща. 

Юнайтед без никакво съмнение излиза в ролята на абсолютен фаворит днес, а добрата новина е, че Пол Погба е готов да играе, след като преодоля физическите си проблеми, които имаше, и вероятно ще започне мача от първата минута.

"Червените дяволи" имат две победи, две ремита и две загуби в последните си шест мача от всички турнири, което само по себе си показва в каква форма се намира един амбициозен тим, който иска да финишира в първите четири във Висшата лига.

Отборът от английската Първа лига от своя страна е с почти същите показатели само, че има две победи, едно реми и три загуби за същия брой срещи.

По всяка вероятност в днешния мач шанс за титулярно място ще получи младият нападател Мейсън Гринууд, но пък Маркъс Рашфорд е извън строя заради травма.

Нашата прогноза за този мач е класически успех за домакините.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Рочдейл 3:0