Мениджърът на Брайтън Греъм Потър и неговия екип получиха нови договори само 6 месеца, след като застанаха начело на клуба. 

Чайките се справят отлично до момента и след като първоначално контрактите на треньорите бяха за 4 сезона, сега те се обвързаха с клуба до лятото на 2025-а година. 

Потър промени стила на тима, като първо успя да го спаси от изпадане, а и сега южняците се справят добре, като са в средата на класирането. 

„Ние сме доволни от старта на Греъм като наш треньор и сме радостни, че той и екипът му се съгласиха да подпишат нови дългосрочни договори. С нов стил на игра, който бе приветстван от играчи и фенове, той продължава прогреса ни и това много ни радва. Целта е да бъдем постоянно в топ 10 и вярваме, че Греъм е точният човек за поста” заяви президентът на Брайтън Тони Блуум. 

Потър работи 8 години в Швеция, където води Йостерсунд, преди да се завърне на Острова начело на Суонси през 2018-а и макар и да не успя да спечели промоция с Лебедите, получи възможност да работи във Висшата лига. 

„Развълнуван съм от това, че клубът харесва това, което вижда до момента и това ни дава увереност за нещата, които правим. Надявам се, че това е само началото на един успешен период за Брайтън” каза Потър.