Дани Ингс вкара 12-ия си гол за сезона в английското първенство по футбол и спечели точка за отбора на Саутхемптън, който стигна до равенство 1:1 срещу Кристъл Палас на стадион "Сейнт Мери'с". С това "светците" продължиха серията си без суха мрежа у дома през сезона.

Самият мач бе много напрегнат. В ранен сблъсък фланелката на Пиер Хойберг от Саутхемптън бе буквално разкъсана и свалена от гърба му, а малко по-късно Палас вкара първия гол чрез Макс Майер. Той обаче беше отменен с видеоповторение, след като Уилфрид Заха бе останал в засада при изграждането на атаката.

В следващия гол на Палас обаче нямаше съмнение. Лука Миливоевич подаде на Джеймс Томкинс и той стреля с глава под гредата за 1:0 в 50-та минута, а 24 по-късно Саутхемптън изравни. Мартин Кели сгреши подаване към голмайстора на гостите и Ингс получи възможност да се разпише от близко разстояние, от което той се възползва.

Саутхемптън, който е с четири точки над изпадащите, можеше да стигне и до победата, на Муса Дженепо и Ингс пропуснаха, а удар на Джеймс Уорд-Праус в края бе спасен.

Палас задържа равенството и деветото си място.