Бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино обяви, че би се радвал да се върне на работа във Висшата лига и очаква ново предизвикателство. 

Специалистът бе освободен от Шпорите преди почти 3 месеца и макар и редовно да е спряган за различни отбори, засега продължава да си почива и да очаква правилното предложение. 

„Ако трябва да съм честен ще кажа, че наистина бих искал да работя във Висшата лига отново. Зная обаче, че това няма да бъде лесно и поне за момента изчаквам да видя какво ще се случи“ заяви той в дълго интервю пред „Скай Спортс“. 

„Все още съм в период на възстановяване, мисля малко повече за себе си, но също така и съм готов, защото във футбола винаги се случва нещо неочаквано, така че трябва да си готов. Аз съм готов и очаквам новото предизвикателство. Вярвам, че следващата ми работа ще бъде фантастична“ добави той. 

„Откакто съм свободен бях в Аржентина, в Катар, в Испания, но естествено съм запознат със слуховете. В крайна сметка това е нещо, което треньорите приемаме нормално. Разбира се, че съм много горд от това, което постигнах в Тотнъм, защото поех клуба във важен момент и заедно постигнахме много добри неща. Да въведа нова философия, направихме нов стадион, постигнахме прогрес и успехи и изкачихме отбора на друго ниво“ каза още Почетино. 

„Редовно  играехме в Шампионската лига, няколко пъти завършихме пред Арсенал и това е сериозно наследство, независимо, че не спечелихме титла. Аз винаги вярвам в позитивната енергия и това е нещо, което много ми помага. В  крайна сметка всичко зависи от теб“ сподели още наставникът.