Атакуващият полузащитник на Борусия Мьонхенгладбах Торган Азар няма търпение да играе срещу батко си Еден и неговия Челси в групите на Шампионската лига.

Още по темата

 

Както е известно, "жребците" завършиха на трето място в Бундеслигата през изминалия сезон и ще участват в турнира на богатите през есента.

"Желанието ми е Челси да бъде сред противниците на Гладбах в Шампионската лига през следващия сезон", отсече Торган Азар пред вестник "Билд".

"Никога досега не съм играл срещу брат си Еден в официален мач и това би било нещо страхотно за цялото ни семейство. Тогава ще видим кой от двамата Азар е по-добрият."

"Позицията на №10 е най-добрата за мен, но нямам представа какви са плановете на треньора. Вече показах, че мога да действам и по крилата."

"През миналия сезон научих много и станах по-добър футболист. Имам възможността да играя в едно от най-силните първенства в света."

"Надявам се през новия сезон да играя малко повече, но съм наясно, че конкуренцията за титулярните места е голяма. Това е нормално в голям клуб. Ще работя здраво", добави 22-годишният Торган Азар.