Набил Фекир обеща успехи на Бетис, след като неочаквано за мнозина премина в испанския клуб и сега бе представен официално като играч на отбора. 

Футболистът на Лион бе спряган за клубове като Ливърпул и Арсенал, но в крайна сметка подписа за 4 сезона със севилци, които платиха за него 20 милиона евро, като сумата може да се увеличи с още 10 милиона. 

„Това е специален ден за мен и съм много радостен и горд, че съм тук. Вярвам, че Бетис ще направи силен сезон и ще работя много, за да помогна на отбора да се върне в Европа“ заяви френският национал. 

„Имам техника и опит, с които смятам, че ще бъда много полезен. В Испания се играе по-различен тип футбол от този във Франция, но не мисля, че ще имам проблеми с това. Амбициите тук са големи, което може само да ме радва“ добави той. 

Трансферът на Фекир продължава да поставя под въпрос бъдещето на Джовани ло Селсо, към когото сериозен интерес има от Тотнъм, но все още двата клуба не могат да се споразумеят. Вероятността аржентинецът да бъде продаден обаче, остава голяма.