Манчестър Юнайтед няма загуба в последните си 10 двубоя под ръководството на новия мениджър Оле Гунар Солскяер.

Ужасното начало на сезона с Жозе Моуриньо обаче направи така, че сега "червените дяволи" само могат да гледат отстрани борбата за титлата между Манчестър Сити и Ливърпул. Сити води с по-добра голова разлика, но мърсисайдци са с мач по-малко.

Който и от двата отбора да триумфира в края на сезона, едва ли ще има фен на Юнайтед, който да е доволен. Това се отнася и за бившия нападател на "червените дяволи" Димитър Бербатов, който нарече "кошмарен сценарий" всеки един от двата варианта.

"Шампионска титла за Ливърпул или Сити е кошмарен сценарий за всички фенове на Юнайтед и аз определено не мога да избера кой от двата отбора предпочитам да спечели", каза Берба, цитиран от Новспорт.

"Който и да бъде, ще бъде неприятно за феновете на Манчестър Юнайтед, така че това ще е още един сезон, в който подкрепям Тотнъм в битката за титлата. Но реалността е, че и Сити, и Ливърпул играят прекрасен футбол и това трябва да се уважава. До този момент през сезона има два отбора, които заслужават да спечелят първенството."

Тотнъм е на 5 точки зад лидерите и според Бербатов тимът на Маурисио Почетино не трябва да бъде пренебрегван.

"Няколко късни гола оставиха Тотнъм на победния път и те все още са в битката за титлата! Аутсайдер със сигурност, но все още в борбата. Това ще направи доста хора много щастливи - не и тези от Челси, Арсенал или Уест Хем. Това би било шокът на годината. Същото като Лестър преди няколко години!"

"Според мен положителното е, че те стават все по-добри, справят се с мачовете и дори печелят тези, в които не играят добре. Имат шанс. И независимо дали ще прескочат горните два отбора или не, със сигурност ще изиграят огромна роля в борбата за трофея", допълни Бербатов.