Мениджърът на Челси Маурицио Сари не бе особено доволен след ремито 1:1 при гостуването на Манчестър Юнайтед, тъй като ясно осъзнава, че с това равенство отборът му още е пред угрозата да изпусне мястото си в топ 4.

"Равенството не е толкова добър резултат за нас, защото при 1:1 на "Олд Трафорд" ще трябва да спечелим последните си два мача. В противен случай рискуваме заради головата разлика мисля", обяви той на пресконференцията след срещата.

"Мисля, че можехме и да победим, тъй като след като изравнихме бяхме по-добрия отбор през второто полувреме. Имахме изключителна възможност да стигнем до трите точки, които на практика до голяма степен щяха да ни осигурят мястото в четворката".

"Да се играе в Манчестър срещу Юнайтед обаче е много трудно за всеки един отбор. Домакините започнаха наистина силно, а ние бяхме хаотични. Ние пък завършихме силно и както вече казах дори пропуснахме идеален шанс да обърнем мача". 

"Контузиите? При Рюдигер проблемът е сериозен, докато при Вилиан става въпрос просто за удар и той ще се оправи бързо. Ще видим през следващите дни какво ще покаже скенера", каза още той.