Ръководството на ПСВ Айндховен съобщи, че е дало разрешение на Манчестър Юнайтед и Тотнъм да преговарят с две от звездите на тима през това лято. Става въпрос за Ървинг Лозано и Стивън Бергвайн, но е уточнено, че те ще струват съответно 35 и 25 милиона евро, съобщава "Де Телеграаф".

Мексиканската звезда Лозано е начело на списъка на Манчестър Юнайтед за заместник на Алексис Санчес. Англичаните го наблюдават от много години, още от времето, когато играеше в Пачука, и сега са готови да нанесат удар, след като са видели впечатляващата му форма в Ередивизи, където е отбелязал 40 гола в 74 мача за ПСВ.

Играчът, който понастоящем лекува травма на коляното, изглеждаше готов да се премести в Наполи, но преговорите между страните се разпаднаха - оставяйки Юнайтед като най-вероятните му кандидати.

Междувременно холандското крило Бергвайн се очаква да струва по-скромни 25 милиона поради клаузата за освобождаване в договора му. ПСВ се надяваха да накарат 21-годишния играч да подпише нова сделка.

Финалистът в Шампионската лига Тотнъм е фаворит за неговия подпис. Маурисио Почетино е настоял лично за привличането на Бергвайн.