Вратарят на Байерн Мюнхен Мануел Нойер говори пред медиите за грешната стъпка, която направи Германия на старта на световното срещу Мексико. Днес той се появи на пресконференцията с близо едночасово закъснение.

"Забавих се, защото имахме по-дълга среща на националния отбор. Извинявам се за закъснението. Самите ние сме най-големите си критици", коментира Нойер.

"Сега ни предстоят само финали. Убеден съм, че ще успеем. Говорихме за подсигуряването ни в защита. Този хъс, това доверие.. Те ни липсваха. Не мога да кажа защо."

"Мексико ни създаде много проблеми, с които не успяхме да се справим. Убеден съм, че ще покажем друго лице в следващите ни мачове. Всеки трябва да се запита дали е готов да даде всичко от себе си. Не мисля, че трябва да сменяме играчите."

"Всички си казахме мнението право в очите и не се спестихме нищо. Включително говориха и играчите, които не взеха участие в мача. Лидерите в отбора носят по-голяма отговорност на терена от останалите."

"Комуникацията в нашия отбор никога не е била по-добра от тази след мача с Мексико. Не се нуждаем от ново събуждане. Искаме да се представим успешно във финалите, които ни очакват. В отбора вярваме, че ще се класираме на елиминациите", добави Мануел.