Президентът на Байерн Мюнхен Ули Хьонес съсипа от критики полузащитника на Арсенал Месут Йозил, който се оказа изненадващо от националния отбор на Германия.

"Много се радвам, че този кошмар приключи. Той не играе нищо от години. Последното спечелено от него единоборство е преди световното първенство в Бразилия през 2014 година. А сега се скри зад тази снимка (б.р. с турския президент Ердоган), за да оправдае слабата си игра", отсече Хьонес пред списание "Шпорт Билд".

"Винаги, когато сме играли срещу Арсенал, сме атакували през неговата зона, защото сме наясно, че той е слабото им звено. На световното в Русия никой не зададе въпроса защо той играе толкова слабо."

"Неговите 35 милиона последователи в интернет не съществуват в реалния свят, но се грижат за това той да е играл прекрасно, когато сбърка пас. Развитието в нашата страна е катастрофално. Акцентът трябва да се постави върху спорта. А в спортен план Йозил не играе нищо в националния отбор от години", завърши своята вербална сеч Ули.