Британски майстор на залозите със сигурност никога няма да забрави гола на германския национал Тони Кроос срещу Швеция в 95-ата минута.

Лий Робинсън заложи пет паунда на три събития от Мондиал 2018 и буквално беше на сантиметри от печалба в размер на 5250 паунда!

Комбинациите в неговия залог са били повече от пикантни - Ромелу Лукаку да вкара два гола срещу Тунис, Мексико да победи Южна Корея с 2:1 и Кроос да вкара гол на шведите извън наказателното поле.

Първите два залога бяха познати и Лий със сигурност е нямал търпение Германия да получи пряк свободен удар срещу "Тре Крунур", за да може Тони да пробва късмета си.

В 94-ата минута на мача между Германия и Швеция световният шампион получи своята възможност при резултат 1:1. Пряк свободен удар, съвсем леко вляво от наказателното поле. Извън него!

Напрежението се покачваше не само у всеки германец и швед, но и при Лий Робънсън. Любителят на залозите вижда с трепетно очакване как Кроос и Марко Ройс спорят кой да стреля. В крайна сметка халфът на Реал надделява.

Лий стиска палци, но какво се случва?! Тони пуска топката за Ройс, който я спира на педя в наказателното поле и едва тогава Кроос бележи. Бурна радост за всички германци и феновете на Маншафта. Не и за Лий - топката е вътре в пеналта, залогът му пропада...