СПАЛ - Интер, среща от Серия "А" на Италия, начало 13.30 часа.

Последните 10 срещи на СПАЛ във всички турнири: Общо 1 победа, 4 равенства и 5 загуби. От тях 3 равенства и 2 загуби в последните 5 домакинства.

Последните 10 срещи на Интер във всички турнири: Общо 2 победи, 6 равенства и 2 загуби. От тях 1 победа, 3 равенства и 1 загуба в последните 5 гостувания.

Двата отбора са изиграли една официална среща през последните години, която е завършила с победно 2:0 за Интер на "Джузепе Меаца".

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

ПРОГНОЗА: Всичко друго освен победа за Интер ще е изненада и ще доведе до нови катаклизми в клуба. Нерадзурите се намират в уникална криза, като нямат победа от 3-и декември.

След тази среща Интер записа 6 равенства и две загуби във всички турнири, което логично го изхвърли от турнира за Купата на Италия и го свлече на 4-о място в класирането.

Домакините от своя страна също не се намират в добра форма, като имат едва една победа в последните си 10 срещи. СПАЛ в момента се намира в зоната на изпадащите отбори и ще хвърли всички сили поне за равенството.

Интер вече победи СПАЛ през сезона с 2:0 на "Джузепе Меаца", но сега ще трябва да се постарае доста повече, ако иска да стигне до победата.

Нерадзурите са гранд в Италия и логично все някога да скъсат с негативната си серия и да запишат три точки.

Това е удобен момент, тъй като срещу тях е отбор, който не е от класата на Интер. Очакванията са за здрава битка, множество положения и в крайна сметка победа за Интер.

Резултат: СПАЛ - Интер 1:2