Парма - Интер, мач от 33-ия кръг на Серия "А", "Стадио Енио Тардини", Парма, 21:45 часа българско време

Прогноза на Gol.bg:

В Интер все още не са се отказали от гонитбата за титлата и въпреки че "нерадзурите" ще имат нужда от голям късмет, за да изпреварят и Наполи, и Милан, шампионите нямат намерение да сдават трофея без бой.

Днес възпитаниците на треньора Леонардо ще гостуват на Парма - отбор, който успя да спечели само една точка в последните си 7 двубоя срещу "синьо-черните".

"Дуковете" хич не са в добра форма - тимът има само една-единствена победа в последните си 11 мача от Серия "А". Валери Божинов и компания не са печелили трите точки вкъщи в последните си пет двубоя на "Енио Тардини", като последните два - срещу Наполи и Бари, дори загубиха.

Интер пък допусна само една загуба в последните си осем мача от Серия "А", но тя бе в градското дерби с Милан (0:3) и като че ли се оказа решаваща за борбата за титлата.

Ако "нерадзурите" спечелят тази вечер, това ще бъде тяхната победа номер 1300 в Серия "А". Уесли Снайдер пък ще изиграе 50-я си двубой с фланелката на Интер, докато ако Майкон играе, то за него ще бъде 150-и.

Любопитна подробност е, че бившият нападател на Интер Ернан Креспо, който в момента е в Парма, вече се е разписвал осем пъти срещу миланския гранд.

Вероятен състав: Жулио Сезар, Санети, Ранокия, Лусио, Нагатомо, Станкович, Камбиасо, Харджа, Снайдер, Пацини, Ето'о

Резерви: Кастелаци, Киву, Матераци, Коутиньо, Оби, Пандев, Милито

Контузени: Кордоба, Майкон

Наказани: няма

Прогноза: Парма - Интер 0:2