Треньорът на Интер Антонио Конте бе изключително разочарован след домакинската загуба с 1:2 от Барселона и отпадането на тима му още в групите на Шампионската лига.

При победа над каталунците и при равенство на Борусия (Дортмунд) срещу Славия Прага отборът от Милано можеше да се класира за директните елиминации.

"Имахме шансове да спечелим този мач, но за наше съжаление не успяхме да го сторим. Не бяхме достатъчни ефективни в предни позиции, което леко ме разочарова. Нямам никакви оплаквания от моите играчи, тъй като те дадоха всичко от себе си и изиграха един наистина добър мач", обяви специалистът на пресконференцията след мача.

"Просто ни липсваше гола, това е. Успяхме да изравним резултата и вместо да дръпнем след това, ние допуснахме втори гол. Това просто ни "уби", истината е такава. Като цяло мисля, че Интер заслужаваше повече през тази кампания от Шампионската лига".

"Феновете ни подкрепяха от самото начало до самия край и трябваше да стигнем до победата дори самo заради тях, просто са прекрасни", каза още той.