Галерия

Английското крило Джърмейн Пенант получи неочаквана, но много съблазнителна за феновете подкрепа от съпругата си, модела Алис Гудуин.

Само преди дни позабравеният на Острова футболист отиде да играе чак в Сингапур в местния отбор "Тампинс Роувърс" и получи куп подигравки от тези, които му се възхищаваха преди години.

За да го защити, красавицата пусна в социалните мрежи поздравления към мъжа си и пожелания да продължи с добрата си кариера на другия край на света.

По-интересни обаче са снимките на Алис, придружаващи посланието, на които тя не оставя много на въображението на мъжете. След поредния си пост горещата хубавица вече събра 250 000 последователи.

Преди години Пенант бе смятан за един от най-големите таланти на Острова. Той започна кариерата си в "Нотс Каунти", след което бе привлечен от "Арсенал" едва 15-годишен за 2 млн. паунда.

След това игра за "Бирмингам", "Ливърпул", "Сарагоса" и "Стоук Сити" и беше даван под наем на "Уотфорд", "Лийдс" и "Портсмут". От няколко месеца се оказа, че никой вече не го иска.

През 2005 г. и 2011 г. Пенант бе арестуван за шофиране в нетрезво състояние и за известно време бе задължен от властите да носи електронна гривна на крака си.

Джърмейн и Алис бяха гаджета три години, преди да се оженят в края на май 2014 г. Сега обаче не се знае дали и кога благоверната му ще го последва в Сингапур.